Training

Dezvoltare, analiză și optimizare personală

Ce reprezinta de fapt dezvoltarea personală?
Înseamnă progres în toate aspectele vietii: în familie, în cercul de prieteni, cu colegii de serviciu s.a.m.d.
Cauți să te dezvolți continuu, fiind receptiv la experiente de viață și la oamenii din jur. Toți cei cu care intri în contact și toate lucrurile care te înconjoară te învață câte ceva, chiar dacă nu este evident la momentul respectiv. Înveți că este important sa fii mereu „open-minded„.
Rolul grupului este de cunoaștere, creștere, analiză și optimizare personală. El este destinat tuturor persoanelor care vor să se cunoască mai bine, să își descopere resurse sau pentru cei care trec prin perioade dificile, cu multe întrebări și frământări.

Grupurile de dezvoltare se organizează în toate orașele țării. Pentru detalii nu ezitati să ne contactați.

Părinți mai pregătiți

Unul din factorii care influențează dezvoltarea copiilor, alături de moștenirea genetică și mediul în care trăiesc, este „pregatirea printilțor”. Pornind de la acest adevar demonstrat științific,  SCOPUL programului „Părinți mai pregatiți” este de a ajuta părinții în întelegerea și învățarea unor căi de intervenție atunci când  se confruntă cu probleme pe care le ridică copilul/copiii. Găsirea instrumentelor necesare pentru a putea face față acestor probleme/provocari, transformând experiența de părinte într-una mai ușoară, mai frumoasă, și de ce nu, mai relaxantă.

Programul se organizează în toate orașele țării. Pentru detalii nu ezitati să ne contactați.

Dezvoltarea personală a copilului prin artă și joc

Dezvoltarea copilului nu presupune doar creșterea lui fizică, ci și creșterea lui emoțională, spirituală, socială, adaptativă. Chiar și creștearea fizică uneori nu este bine integrată. De aceea rolul acestui program este de a ajuta copilul, în procesul dezvoltarii armonioase, lucrând la cele patru dimensiuni ale EU-LUI: EU CORPORAL, EU PERSONAL, EU SOCIAL, EU ADAPTATIV. Se lucreaza progresiv, prin exercitii terapeutice, folosind instrumente variate și metode diverse (artterapie, meloterapie, dansterapie,dramaterapie, etc).

SCOPUL programului este de a ajuta copiii să se cunoscă mai bine, să se accepte așa cum sunt, să colaboreze liber și armonios cu cei din jur, să se adapteze mai ușor la situațiile noi, toate acestea ducând la un nivel mai ridicat al inteligenței emoționale.

Programul se organizează în toate orașele tării. Pentru detalii nu ezitați să ne contactați.

Programul vizează în special copiii din gradinițe și scoli, dar suntem deschiși la orice colaborare.

Comunicare eficienta

Una din cele mai mari bariere în comunicarea eficientă este presupunerea conform careia un mesaj trimis = un mesaj recepționat. Prea adesea presupunem că anumite cuvinte și idei pe care le alegem, pentru a comunica un mesaj, sunt înțelese în același mod și de catre alții. De multe ori suntem confuzi de reacțiile pe care le obținem în urma eforturilor noastre de comunicare.
Acest seminar este menit să ajute participanții să înțeleagă impactul propriului mod de a comunica și să învețe noi abilitați și concepte care să-i ajute să-și îmbunătățească relațiile interpersonale și să facă față stresului zilnic.

Programul se organizează în toate orașele țării. Pentru detalii nu ezitati să ne contactați.

Managementul vânzării

Scopul seminarului este de a prezenta principiile importante în relația client-angajat. Daca multă vreme s-a considerat că rolul principal în vânzarea produselor este al celui care cumpară acum ne confruntăm cu un concept nou și incepem să invătăm că rolul principal în vinderea unui produs (orice tip de produs ar fi) este al celui care vinde.

„Un client mulțumit te va recomanda cunoscutilor, un client nemulțumit te va blama tuturor”!

Programul se organizează în toate orașele țării. Pentru detalii nu ezitati să ne contactați.