Grupuri de dezvoltare personală pentru copii

2020 a fost un an interesant, dar poate să fie și anul schimbării și creșterii! Planuri amânate de mult au prins viață, prima carte a mers la tipar. A durat 40 de zile să o scriu și adună în jur de 200 de pagini. Sunt informații și exerciții despre grupurile de dezvoltare personală la copii, materiale suport, teorii ale dezvoltării copilului.

Cartea este un ghid pentru psihologii începători în lucrul cu grupul de copii, sau cu copiii în general. Poate să fie citită de oricine, dar scopul a fost să existe un îndrumător în ceea ce priveşte formarea grupurilor de dezvoltare personală pentru copii. Cartea cuprinde două mari părți. O parte de psihologia copilului cu câteva teorii mai cunoscute şi o parte despre ce înseamnă grupurile de dezvoltare şi cum se organizează un grup de dezvoltare cu copiii.

Grupul de dezvoltare pe patru dimensiuni e un demers organizat, structurat, şi are ca scop dezvoltarea armonioasă a copilului. Cartea se raportează la copii de 4-7 ani, dar exercițiile pot să fie adaptate și pentru copii mai mari.

Pasiunea pentru grupuri

Pasiunea pentru grupurile de dezvoltare personală a început odată cu participarea mea la primele grupuri. Am fost fascinată de modul de lucru al psihoterapeuților, dar şi de explozia de insight-uri ce o aduce cu sine grupul. Grupul de dezvoltare personală este în sine terapeutic şi, chiar dacă nu vorbeşti, adică doar asişti, dacă nu vrei să te implici, el tot este benefic.

Pentru carta Grupuri de dezvoltare personală pentru copii trebuie neapărat să mulțumesc Simonei C. și Anei G.! Au tras în rând cu mine. Au mai citit și corectat Olivia M. și Ileana S.! Mi-ați fost de un real folos! Mai sunt și alte persoane care merită mulțumiri, le-am amintit în prima parte a cărții.

Grupul de dezvoltare personală

Grupul de dezvoltare personală

#grupdedezvoltarepersonalacopii

#cartidezvoltarepersonala

#psihoconsultanța

#supervizare

#psihologieclinica

#psihologcopii

#psihoterapie

Puteti comanda cartea aici:

Aici